Om oss

Husgruppen AB har levererat nyckelfärdiga hus till familjer i Östergötland sedan 2005 och har levererat över 400 hus runt om i Sverige och levererar 15-25 hus/år.

Etablerad husbyggare

Husgruppens historia

Husgruppen AB är ett husföretag i Norrköping som är dotterbolag till HN BYGG AB sedan 2012.

HN BYGG grundades 2002 och har byggt hus åt Husgruppen sedan starten 2005 och fortsätter än idag, men idag heter vårat eget byggteam Husgruppen Byggservice och drivs utav samma personal som har varit med under HN BYGG’s vingar.

Husfabriken har sedan starten legad lokaliserad i centrala Norrköping på Butängen där alla våra hus tillverkas.

Kom och kläm & känn

Se hela processen

Idag ligger också vårat säljkontor i direkt anslutning till fabriken vilket innebär att alla våra medarbetare är under samma tak, vilket gör det lätt att säkerställa att allt blir exakt som det ska, men även lite extra familjärt!

Med andra ord så kan Ni som husköpare nu följa med in i fabriken med våra säljare och känna och klämma på ert hus när ni egentligen är där för att kanske skissa på ert kommande kök. Det är en enorm styrka som vi är väldigt ensamma om att kunna erbjuda!

Personligt och familjärt

En trygg upplevelse för er

Alla som väljer att bygga hus ifrån Husgruppen får en personlig säljare/kontaktperson som är med från första mötet till att nyckeln lämnas över. Detta för att Ni som köpare ska känna er trygga med att ert husköp och för att vi ska vara säkra på att saker och ting inte ska falla mellan stolarna.

Våra snickare är med från första spik tills vi lämnar över nyckeln till ett färdigt hus, vilket är vår styrka.

Samma snickarlag som har byggt väggsektionerna i fabriken är alltid med vid monteringen för att säkerställa att allt blir som det ska. Er personliga säljare tillsammans med våran VD är också alltid med vid stommonteringen för att åter igen säkerställa att allt blir som planerat.

Vår VD har hittills aldrig missat en husleverans och är ibland själv med och spikar ihop väggarna tillsammans med monteringsteamet för att behålla familjekänslan!

Nära genom hela processen

Vi finns här

Att köpa ett hus är en stor livshändelse och en relativt lång process så för oss är det viktigt att lära känna kunden och era behov. Det är även viktig för er som kund att ha närhet till husföretaget och närheten till erat nya hus.

Vi bryr oss om våra kunder och när huset är klart tittar vissa förbi, tar en kopp kaffe och diskuterar frågor och funderingar på altaner etc. Sådant som brukar komma i efterhand. Detta gör processen familjär och våran Byggservice avdelning erbjuder såklart sina byggtjänster såsom altan, plattsättning och staket.

Husgruppen erbjuder alla möjliga varianter på leveranser, från en komplett byggsats till tex ytterväggar och tak. Vi lyssnar på kunden och anpassar oss efter era behov och sätter ihop ett paket som passar just er.

The sky is the limit

Alla hus vi bygger är unika

Oftast kommer kunder till oss med ett foto, bild eller handritad lapp på hur de vill ha sitt nya hus, därifrån ritar vi upp förslag på hur det skulle kunna bli och så bollas det fram och tillbaka med idéer tills vi hittar något som passar just Er. Bor ni i Norrköping, Linköping eller andra delar av Östergötland så kan vi även erbjuda att komma ut och kika på er tomt för att hjälpa er planera direkt på plats, detta såklart kostnadsfritt!

Sedan Husgruppens start 2005 har vi aldrig byggt två lika hus, så varje hus ritas upp till den specifika kunden, som gör det unikt. Vi har ett stort utbud av förslag på hus att bläddra i, en lång och bred kompetens hjälper er med alla idéer ni kan tänkas ha.

Önskar ni någon specifik inredning så löser vi det självklart åt er, vill ni bygga själva så får ni självklart göra det, vill ni ha hjälp av monteringsteamet vid husleveransen så löser vi självklart det också, the sky is the limit!

Varför välja Husgruppen?

Husgruppen är

Trygga

Herje Nilsson som är ägare för Husgruppen är även företagsledare för Husgruppen Byggservice som är det byggteam som tar över när huset lämnar fabrken. Herje tillsammans med eran personliga säljare är alltid med vid alla husresningar och besiktningar och är även med under arbetets gång ute på plats i husen för att säkerställa kvalité, på både utseende och utförande.

Våra medarbetare har över 15 års erfarenhet av husmontering och kan det mesta inom bygg. Det är alltid korta informations och beslutsvägar inom Husgruppen som är en av våra styrkor. Vi har ett sammansvetsat team med hantverkare som har arbetat ihop i över 10 år och vet att de är pålitliga och gör sitt jobb med bra resultat.

Självklart använder vi oss av Gar-Bo´s 10-åriga konsumentförsäkring vid våra nyckelfärdiga hus.

Husgruppen är

Smarta

Att bygga ett hus i moduler istället för lösvirke har blivit väldigt populärt. Det är inte konstigt med tanke på alla de fördelar som det innebär och slutresultatet blir desamma, om inte bättre.

Väggarna produceras inomhus och slipper vara utsatt för vädret. Isolering riskerar aldrig att bli blöt, eftersom isoleringen är i stommen som är täkt av plast. Husen är torra när vi reser dem och om det skulle regna så torkar dem invändigt väldigt fort tack vare att huset blir täta på bara ett par dagar. Husen är även grundmålade och mycket arbete är redan gjort inomhus för att kunna spara tid på byggplatsen.

Vi är även unika med att kunna erbjuda våra kunder huset färdigmålat vid resning.

Husgruppen är

Lokala

Vem vill inte ha sin hustillverkare nära?

Antingen slå en signal eller komma förbi på kontoret. Titta förbi och se hur ditt hus växer fram i produktionen. Kläm och känn på väggar och se hur husen ser ut innan ni köper något hus. Vi ritar upp skisser på huset direkt på kontoret och möten sker alltid direkt med vår säljare och/eller ägare.

Sen är ju lokalt också en fördel ur miljö perspektiv. Vi använder oss enbart av svenska leverantörer och svenskt virke, både för att gynna miljö och säkerställa kvalité.

Senaste nytt

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841404136673979.

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Följ oss på Youtube

Allt är möjligt hos Husgruppen!

Kontakta oss

Ska vi bygga ditt drömhus?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Vilket sorts hus är du intresserad av?
Antal våningar
Finns tomt?