Husgruppen - Vi kan Hus!

Er Hustillverkare i Östergötland!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube Social  Icon
Husgruppen

Tryggt, smart och lokalt!

Er Hustillverkare i Östergötland!

Trygga

Herje Nilsson som är ägare för Husgruppen är även företagsledare för Husgruppen Byggservice som är det byggteam som tar över när huset lämnar fabrken. Herje tillsammans med eran personliga säljare är alltid med vid alla husresningar och besiktningar och är även med under arbetets gång ute på plats i husen för att säkerställa kvalité, på både utseende och utförande. Våra medarbetare har över 15 års erfarenhet av husmontering och kan det mesta inom bygg. Det är alltid korta informations och beslutsvägar inom Husgruppen som är en av våra styrkor. Vi har ett sammansvetsat team med hantverkare som har arbetat ihop i över 10 år och vet att de är pålitliga och gör sitt jobb med bra resultat. Självklart använder vi oss av Gar-Bo´s 10-åriga konsumentförsäkring vid våra nyckelfärdiga hus.

 

Smarta

Att bygga ett hus i moduler istället för lösvirke har blivit väldigt populärt. Det är inte konstigt med tanke på alla de fördelar som det innebär och slutresultatet blir desamma, om inte bättre. Väggarna produceras inomhus och slipper vara utsatt för vädret. Isolering riskerar aldrig att bli blöt, eftersom isoleringen är i stommen som är täkt av plast. Husen är torra när vi reser dem och om det skulle regna så torkar dem invändigt väldigt fort tack vare att huset blir täta på bara ett par dagar. Husen är även grundmålade och mycket arbete är redan gjort inomhus för att kunna spara tid på byggplatsen. Vi är även unika med att kunna erbjuda våra kunder huset färdigmålat vid resning. 

 

Lokala

Vem vill inte ha sin hustillverkare nära? Antingen slå en signal eller komma förbi på kontoret. Titta förbi och se hur ditt hus växer fram i produktionen. Kläm och känn på väggar och se hur husen ser ut innan ni köper något hus. Vi ritar upp skisser på huset direkt på kontoret och möten sker alltid direkt med vår säljare och/eller ägare. Sen är ju lokalt också en fördel ur miljö perspektiv. Vi använder oss enbart av svenska leverantörer och svenskt virke, både för att gynna miljö och säkerställa kvalité.