Husgruppen - Vi kan Hus!

Er Hustillverkare i Östergötland!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube Social  Icon
Husgruppen

Husgruppen - Er Hustillverkare i Östergötland!

Husgruppen 10 år 2015

Husgruppen AB har levererat nyckelfärdiga hus till familjer i Östergötland sedan 2005 och har levererat 

över 400 hus runt om i Sverige och levererar 15-25 hus/år.

Husgruppen AB är ett husföretag i Norrköping som är dotterbolag till HN BYGG AB sedan 2012.

HN BYGG grundades 2002 och har byggt hus åt Husgruppen sedan starten 2005 och fortsätter än idag, men idag heter vårat eget byggteam Husgruppen Byggservice och drivs utav samma personal som har varit med under 

HN BYGG's vingar.

 

Husfabriken har sedan starten legad lokaliserad i centrala Norrköping på Butängen där alla våra hus tillverkas.

Idag ligger också vårat säljkontor i direkt anslutning till fabriken vilket innebär att alla våra medarbetare är under samma tak, vilket gör det lätt att säkerställa att allt blir exakt som det ska, men även lite extra familjärt! 

Med andra ord så kan Ni som husköpare nu följa med in i fabriken med våra säljare och känna och klämma på ert hus när ni egentligen är där för att kanske skissa på ert kommande kök... Det är en enorm styrka som vi är väldigt ensamma om att kunna erbjuda!

Vi är nog det enda husföretaget som erbjuder våra kunder möjlighet att komma till fabriken 

och måla sin husfasad för att spara tid och pengar. Vi erbjuder fasadpanelen som är grundad och struken 

en gång innan vi monterar den och då kan vi erbjuda kunden att själv komma och måla den sista gången.

Vill Ni ha det färdigtmålat men känner att Er tid inte räcker till, så kan vi såklart erbjuda oss att måla det åt er mot en generös peng.

 

Alla som väljer att bygga hus ifrån Husgruppen får en personlig säljare/kontaktperson som är med från första mötet till att nyckeln lämnas över. Detta för att Ni som köpare ska känna er trygga med att ert husköp och för att vi ska vara säkra på att saker och ting inte ska falla mellan stolarna.

 

Våra snickare är med från första spik tills vi lämnar över nyckeln till ett färdigt hus, vilket är vår styrka. 

Samma snickarlag som har byggt väggsektionerna i fabriken är alltid med vid monteringen för att säkerställa att allt blir som det ska. Er personliga säljare tillsammans med våran VD är också alltid med vid stommonteringen för att åter igen säkerställa att allt blir som planerat. Våran VD har hittills aldrig missat en husleverans och är ibland själv med och spikar ihop väggarna tillsammans med monteringsteamet för att behålla familjekänslan!

 

Att köpa ett hus är en stor livshändelse och en relativt lång process så för oss är det viktigt att lära känna kunden och era behov. Det är även viktig för er som kund att ha närhet till husföretaget och närheten till erat nya hus.

Vi bryr oss om våra kunder och när huset är klart tittar vissa förbi, tar en kopp kaffe och diskuterar frågor 

och funderingar på altaner etc. Sådant som brukar komma i efterhand. Detta gör processen familjär och våran Byggservice avdelning erbjuder såklart sina byggtjänster såsom altan, plattsättning och staket. 

 

Husgruppen erbjuder alla möjliga varianter på leveranser, från en komplett byggsats till tex ytterväggar

och tak. Vi lyssnar på kunden och anpassar oss efter era behov och sätter ihop ett paket som passar just er. 

 

Oftast kommer kunder till oss med ett foto, bild eller handritad lapp på hur de vill ha sitt nya hus, därifrån 

ritar vi upp förslag på hur det skulle kunna bli och så bollas det fram och tillbaka med idéer tills vi hittar 

något som passar just Er. Bor ni i Norrköping, Linköping eller andra delar av Östergötland så kan vi även erbjuda att komma ut och kika på er tomt för att hjälpa er planera direkt på plats, detta såklart kostnadsfritt!

Sedan Husgruppens start 2005 har vi aldrig byggt två lika hus, så varje hus ritas upp till den specifika kunden, som gör det unikt. Vi har ett stort utbud av förslag på hus att bläddra i, en lång och bred kompetens hjälper er med alla idéer ni kan tänkas ha.

Önskar ni någon specifik inredning så löser vi det självklart åt er, vill ni bygga själva så får ni självklart göra det, vill ni ha hjälp av monteringsteamet vid husleveransen så löser vi självklart det också, the sky is the limit!

 

Allt är möjligt hos Husgruppen!