Husgruppen - Tillsammans är vi starka!

Er Hustillverkare i Östergötland!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube Social  Icon
Husgruppen

UNDERENTREPRENÖRER

Husgruppen Byggservice
Rickards.JPG
ljungs_edited.png
ro%25CC%2588rfixaren_edited_edited.png
Östgöta Mobilkranar AB

Här finner ni våra underentreprenörer som alla brinner för att bygga hus. 

Vi är stolta att alla jobbar för att ge er som kund lösningar för att få allt precis som ni vill ha det med högsta kvalité! - tillsammans är vi starka!

Husgruppen Byggservice är Herje Nilsson ägare utav likaså som att han är ägare utav Husgruppen. Byggfirma som blev egen avdelning inom Husgruppen consearnen i November 2018 och är föredetta HN BYGG. Husgruppen Byggservice är idag teamet som bygger och monterar våra hus, delar av personalen har varit med under HN BYGG's vingar sedan starten 2005 och har gedigen erfarenhet inom husbyggnation. 

Rickards Mark & Grund AB är en av våra familjemedlemmar och har varit en del av Husgruppen familjen sedan våren 2016. Med ett öga för precision och noggrannhet som behövs för att få det viktigaste för ett bygge bra, grunden, så är vi stolta över att ha denna entreprenör att erbjuda.

Kenneth Persson´s Måleri AB har vi samarbetat med sedan starten 2005. Att sätta finishen på huset är oerhört viktigt. Om ni kan hitta en missnöjd kund så meddela oss. Att man även får sitta ned och prata direkt med målaren innan huset färdigställs gör att resultatet alltid blir som ni vill ha det.

Ljungs Plattsättning AB är en ny medlem i Husgruppen familjen då MFS Golv & Plattsättning AB som varit med sedan starten, blev uppköpt av Ljungs under början av 2019. Ett nytt namn med större resurser men fortfarande samma folk som utför jobben i våra hus för att säkerställa den kvalité som ska upprätthållas under Husgruppens tak.

Rörfixaren Pernu AB är ett familjeägt företag som varit med oss sedan starten 2005 och utför alla VVS-installationer i våra hus. 

En entreprenör vi är stolta över att presentera då dom har många års erfarenhet inom området och har den mest riskfyllda delen i våra hus, vattnet.

Östgöta Mobilkranar AB är det företag som står för transport utav husen och montering utav väggmodulerna ute på byggplats.

Ett ungt företag som utförde sitt första jobb åt oss samma dag som dom startade 2015! Med hög precision och kompetent folk så är detta en familjemedlem vi är stolta över att ha under taket! 

Luddingsbo Elservice AB

Luddingsbo Elservice AB (fd Hasse Yngves Elservice AB) är den yngsta och nyaste medlemmen i Husgruppen familjen.

Med denna entreprenör i familjen så kan vi säkerställa att elen i våra hus alltid uppfyller de senaste kraven och att Ni som kund alltid får det som är bäst för just erat hus.